x

افزایش نگرانی های زیست محیطی در کنار مشکلات اقتصادی، جوامع را به سمت انجام اقدامات عملی و توجه بیشتر به مقابله با این موارد که زندگی و سطح رفاه آنها را تهدید می کند، سوق داده است. در همین راستا، دانشگاه تهران با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری میزبان سومین کنفرانس بین المللی دانشگاه سبز (رویکرد سلامت) و چهارمین نمایشگاه مدیریت سبز در نهم و دهم شهریور 1400 است.

بر اساس آمار منتشر شده توسط  GreenMetric برای سال 2020، دانشگاه های ایرانی در اجرای شاخص های سبز، یعنی تنظیمات و زیرساخت ها، مدیریت مصرف انرژی و تغییرات آب و هوایی، مدیریت پسماند و آب و حمل و نقل و آموزش در پردیس های دانشگاهی خود امتیازات عالی و رتبه های درخشانی را کسب کرده اند و این موضوع قابلیت بالای آنها را نشان می دهد که به طور بالقوه می توانند یک نمونه درخشان برای جامعه ایران باشند. علاوه بر این ، وضعیت همه گیر کنونی در نتیجه بیماری COVID-19 جنبه ارزشمندی از مسائل مربوط به سلامتی را نشان داده است که باید بدین منظور اقداماتی انجام گیرد تا دانشگاه ها بتوانند آمادگی لازم برای مقابله با سختی ها و شرایط اجباری را که ممکن است در چنین دوره هایی اتفاق بیفتد را داشته باشند. کنفرانس و نمایشگاه کنونی با هدف فراهم آوردن فرصتی برای دانشگاهها جهت ارائه دستاوردها، ایده ها و اقدامات عملی شاخص های مدیریت سبز برای رسیدن به دانشگاه های سبز و پایدار با تأکید ویژه بر موضوع سلامت است تا نشان دهد که سلامت در راستای شاخص های مدیریت سبز می باشد. این کنفرانس و نمایشگاه امیدوارند به طور کلی تغییرات مثبتی را در دانشگاه ها و جامعه ایران ایجاد کنند.

سومین کنفرانس بین المللی دانشگاه سبز (رویکرد سلامت) و چهارمین نمایشگاه مدیریت سبز فرصتی را برای محققان نخبه در سطح بین المللی و ملی فراهم می کند تا یافته های نوآورانه و عملی خود را ارائه دهند و چالش های پیش رو در زمینه های مدیریت سبز در دانشگاه ها را با همتایان و سازمان ها ونهاد های تصمیم گیر به اشتراک گذارند. علاوه بر این، کنفرانس و نمایشگاه بستری دوستانه و مناسب برای ارائه ایده ها و شکل گیری ارتباطات میان صنایع و شرکت های نوپای فعال در زمینه مدیریت سبز با دانشگاه ایجاد خواهد کرد.

محورهای همایش :

• تجربیات ملی و بین المللی