تعهد و رهبری

دانشگاه صنعتی اصفهان  موفقیت خودرا در زمینه HSE در وجود تعهد مدیریت ارشد سازمانی  می داند . ریاست دانشگاه صنعتی  فعالیتهای مربوط به سیستم HSE را تا  حصول اطمینان در دستیابی  به اهداف تعیین شده پیگیری می نماید .

اعتقاد کامل ریاست دانشگاه صنعتی   با تامین منابع لازم جهت توسعه و بهبود عملکرد مدیریت HSE   تجلی می گردد .

ریاست دانشگاه صنعتی  این اعتقاد را  به کلیه سطوح اجرائی سازمان اشاعه داده و توجه به سیستم HSE را به یک فرهنگ تلقی می نمایند .

ریاست دانشگاه صنعتی  و با سایر مدیران نمایان ساختن تعهد عمیق خود به سیستم، به وسیله فراهم آوردن منابع لازم به منظور ایجاد,اجرا,استقرار و نگهداری سیستم مدیریت HSE از طریق دستیابی به اهداف راهبردی و خط مشی نمایان نموده است  . مدیریت ارشد به منظور اینکه کلیه الزامات خط مشی HSE مورد پذیرش همگان واقع شود و همچنین از تمام اقداماتی که به منظور حفظ بهداشت ,ایمنی و محیط زیست انجام می گیرد ,حمایت می نماید  دانشگاه  فرهنگ پایداری جهت پیشبرد و حمایت از سیستم مدیریت HSE براساس موارد زیر اشاعه داده است :

• اعتقاد به تمایل دانشگاه به توسعه و بهبود عملکرد سیستم مدیریت HSE
  • ایجاد انگیزه در پرسنل جهت اجرای سیستم مدیریت HSE
  • پذیرش مسئولیت فردی و پاسخگویی در قبال اجرای اصول HSEدانشگاه  و دخالت در تمام سطوح ایجاد و توسعه سیستم مدیریت بهداشت,ایمنی و محیط زیست
  • تعهد به یک سیستم اثربخش مدیریت بهداشت,ایمنی و محیط زیست

ریاست دانشگاه صنعتی  دانشگاه و ذینفعان آن را نیز متعهد به  ایجاد و نگهداری چنین فرهنگ حمایتی و مشارکتی نموده است.

مسئولیت ها

اجرای موفقیت آمیز موضوعات HSE به عنوان یک مسئولیت در طول عمر واحدها و دانشکده ها مطرح بوده و این موفقیت نیازمند مشارکت فعال تمامی سطوح سرپرستی و مدیریتی می باشد که هنگام طرح ساختار سازمانی و چگونگی تخصیص منابع مدنظر قرار می گیرد. تمامی واحدها و دانشکده های دانشگاه صنعتی اصفهان با طراحی نمودار سازمانی مناسب نسبت به تعریف، مستندسازی و ارتباط بین نقش ها، مسئولیت ها، اختیارات، وظایف و روابط بین بخشی مورد نیاز سیستم HSE، اقدام می نمایند.