x

دانشگاه جهت نمایش تعهد خود خط مشی HSE و اهداف راهبردی خود را تعریف و مستند نموده و اطمینان حاصل نموده است که این خط مشی:

- با خط مشی HSE و اهداف راهبردی دانشگاه  مادر,سازگار و هماهنگ است.

- با فعالیت ها، محصولات و خدمات قابل ارائه توسط دانشگاه مرتبط بوده و تاثیرات آنها بر HSE را مد نظر قرار داد  است.

- با سایر خط مشی های جاری دانشگاه سازگار است.

- از اهمیتی برابر با سایر خط مشی ها و اهداف دانشگاه برخوردار است.

- به درستی استقرار یافته و در تمام سطوح دانشگاه اجرا می گردد.

- در دسترس کلیه ذی نفعان  قرار گرفته است. (در صورت نیاز)

- کلیه قوانین، مقررات و الزامات مربوطه در آنها در نظر گرفته شده و رعایت می گردد.

- در صورت عدم وجود قوانین و مقررات خاص، از قوانین و استانداردهای تعیین شده توسط دانشگاه پیروی می شود.

- دانشگاه خود را متعهد و ملزم به کاهش ریسک ها و خطرات مرتبط با مسائل بهداشتی، ایمنی و زیست محیطی ناشی از فعالیت ها ومرتبط با محصولات و خدمات خود تا کمترین حد ممکن نموده است.

- اهداف HSE که از آن طریق دانشگاه ,خود را متعهد به تلاش مستمر برای بهبود اجرای HSE می نماید، تعیین نموده است.

دانشگاه اهداف راهبردی HSE خود را تدوین و آنها را به صورت ادواری مورد بازنگری قرار می دهد. این اهداف هماهنگ و منطبق با خط مشی دانشگاه بوده و فعالیت ها، خطرات و نحوه تاثیر آن بر بهداشت، ایمنی و محیط زیست، الزامات عملیاتی و کاری و همچنین دیدگاه های پرسنل، پیمانکاران، ذینفعان و سایر دانشگاه‌هایی که فعالیت های مشابهی انجام می دهند را منعکس می نماید.

خط مشی

دانشگاه صنعتی اصفهان با احترام به کرامت و ارزش والای انسان و اعتقاد به اینکه نیروی انسانی اصلی ترین دارایی و سرمایه و منشأ هر تغییر و تحول می باشد، با بهره گیری از دانش، تجربه و توانمندی منابع داخلی، نسبت به حفظ و صیانت از این سرمایه با ارزش متعهد بوده و با این نگرش راهبردی خطی مشی HSE را تدوین نموده است. اجرای اهداف آن به مثابه رویکرد و تعهد اصلی سازمان در رعایت کلیه الزامات قانونی و سایر الزامات مرتبط با HSE؛ اطمینان از مشارکت فعال کارکنان در ایجاد محیط کار ایمن و گام نهادن در جهت ارتقای سطح سلامت آنان، بهبود فرهنگ HSE، گسترش و توسعه ارتباط با طرف های ذینفع، بهبود مستمر در عملکرد و فرآیندها را فراهم می آورد.