HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه بحرانی است و در حقیقت استاندارد سیستم مدیریت کیفیت در HACCP صنایع غذایی و تولید غذا است توجه خاص میشود که در طول زنجیر تولید غذا از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی کاربرد دارد.
برای کارشناسان بهداشت و تغذیه دانشگاه ها امری ضروری در پیشگیری و کنترل HACCP دانستن اصول هفت گانه آلودگی ها و مسمومیت های احتمالی ناشی از مواد غذایی است.
لذا با هدف توانمند سازی کارشناسان بهداشت و تغذیه در دانشگاه ها مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تحت حمایت معاونت محترم دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با مشارکت دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کارگاه یک روزهی HACCP را با حضور رؤسای مراکز بهداشت و درمان، رؤسای ادارات تغذیه و کارشناسان بهداشت دانشگاههای منطقه شش کشور برگزار نمود.